Welkom bij Denys Car Care te Oostkamp.

Ik ben Kenny Denys en bij mij kan je terecht voor het professioneel reinigen, voeden en beschermen van uw wagen of motorfiets.
Zowel particuliere klanten, zelfstandigen en kleine bedrijven die hun wagen of wagenpark in topstaat willen behouden zijn aan het juiste adres.
Er is keuze tussen verschillende professionele handwasformules. Alles is mogelijk naargelang de nood van de wagen, de wensen en budget die u wil spenderen.
Uitgebreide exterieurdiensten zoals decontamineren - machinale lakcorrectie - simoniseren - waxbescherming en coatings behoren tot de mogelijkheden. Het volledig reinigen, voeden en beschermen van het interieur is hier uiteraard ook van toepassing.
Heeft u zelf geen tijd, en laat u liever uw wagen professioneel reinigen? Op locatie kunnen formules uitgevoerd worden. Zo kan jij zonder zorgen met een mooi gepoetste wagen terug de baan op. U hoeft enkel een elektriciteitsaansluiting en een waterkraantje te voorzien waar ik op kan aansluiten.

Van kinds af aan was altijd de grote interesse in wagens en motorfietsen, en vooral hoe ze zo mooi mogelijk te houden. Na ervaring op de doen door de jaren heen en de nodige opleidingen te volgen heb ik de stap gezet om mijn grote passie uit te voeren in bijberoep.
Je kan deze behandelingen niet vergelijken met een carwashbeurt... De wagen zal in iedere formule met de nodige tijd, zorg en aandacht behandeld worden en met de juiste professionele producten.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren via telefoon, mail of WhatsApp.
Samen kijken we voor de beste oplossing voor uw wagen of motorfiets.
Tip: Om een richtprijs voor een behandeling op te stellen is het handig als je een paar foto's van de wagen via mail/WhatsApp doorstuurt om een duidelijker beeld te krijgen van de opdracht.

⚠️ Alle behandelingen zijn enkel op afspraak ⚠️

* Handelsmerken, productnamen en bedrijfsnamen of logo's die op deze website vermeld worden, zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Denys Car Care imageDenys Car Care imageDenys Car Care image